0:00

Colegiul Național al Asistenților Sociali, filiala Neamţ va desemna pentru al patrulea an consecutiv profesioniștii din domeniu pentru a participa la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Pentru judeţul Neamţ, nominalizările sunt:

1. Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului: Dorina Mihaela Sucioaia – DGASPC Neamț

2. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități: Mariana Mancaş – DGASPC Neamt

3. Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale: Daniel Eugen Manea – Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

4. Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost: Ovidiu Ţărnă – DAS Piatra Neamt – Centrul social „Împreună”.

5. Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare: Sorina Monac – director DAS Roman

6. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijirii la domiciliu: Ileana Dumitru – DAS Piatra Neamț – Centrul social „Pietricica”

7. Premiul pentru jurnalism: Catrinel Cojocaru – corespondent Antena1

8. Premiul pentru instituţia anului: Asociaţia umanitară „Codrin – ocrotiţi copiii ce vor rămâne copii” din Piatra Neamț.

Excelența în Asistență Socială, ediţia a IV-a, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Acest eveniment este modalitatea cea mai frumoasă prin care aducem în lumina reflectoarelor profesioniștii din asistență socială, un domeniu de activitate cu multe provocări, dar și cu satisfacții pe măsură și care este prea puțin cunoscut opiniei publice. Totodată, nominalizarea  specialiștilor din domeniu reprezintă cel mai sincer și emoționant «mulțumesc» pe care societatea îl poate adresa unor oameni care zi de zi încearcă să găsească soluții la problemele cu care se confruntă comunitatea în context socio-familial. Voturile dumneavoastră reprezintă un semn de apreciere pentru profesionalismul lor și m-aș bucura să le oferiți sprijinul în număr cât mai mare”, a declarat Mirela Negruș, președintele sucursalei Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali.

Cei nominalizaţi pot fi votați pe parcursul săptămânii viitoare, începând de luni, 20 februarie, iar cei care vor obține un număr cât mai mare de voturi vor intra în etapa de jurizare ce va avea loc între 28 februarie-13 martie, iar finaliștii vor fi premiați în seara de gală care va avea loc pe data de 21 martie, la Ateneul Român, amfitrioana evenimentului fiind Andreea Marin. Evenimentul este organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali. Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată AICI, iar cei care doresc să susțină profesioniștii nemțeni pot vota accesând secțiunea VOT 2017. (G.B.)

Articolul precedentCondamnaţi pentru tentativă de omor reţinuţi şi încarceraţi
Articolul următorDGASPC Neamţ: „Învăţ, ştiu, pot!”, final fericit
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.