Doi bărbați din Boghicea au fost depistați de polițiști, în ziua de 24 iulie, și escortați la Penitenciarul Bacău, unde vor executa pedepsele la care au fost condamnați. Cei doi erau urmăriți la nivel național, pentru că se ascundeau, sperând să scape de închisoare.

Pe numele celor doi bărbați, cu vârste de 42, respectiv, 44 de ani, au fost emise de către Judecătoria Roman mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de complicitate la tăiere fără drept de arbori. Aceștia au fost condamnați la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, respectiv un an și 4 luni. În fapt, la data de 7 ianuarie 2017, cei doi bărbați s-au deplasat cu un atelaj hipo în pădurea din localitatea Boghicea, unde, folosindu-se de o drujbă, au tăiat fără drept 23 de arbori de diferite specii, în stare verde și nemarcați, pe care i-au transportat cu același vehicul la domiciliu. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 4.187,75 de lei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

C.M.

 

Articolul precedentBărbați duși la arest, pentru scandaluri și violență în familie
Articolul următorUn tânăr i-a smuls geanta unei femei, a fost arestat pentru tâlhărie

1 COMENTARIU

  1. La.mai mare.Asa poate copiii sau nepotii nostri vor mai apuca sa se bucure de frumusețile pe care ți le oferă pădurea.Altfel nu se vor potoli.
    Bravo Poliția Româna care isi face datoria.

Comments are closed.