Bărbați duși la arest, pentru scandaluri și violență în familie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi bărbați, unul din Borlești și celălalt din Dumbrava Roșie, au fost reținuți de polițiști, timp de 24 de ore, pentru scandaluri în familie. Bărbatul din Borlești, care are 45 de ani, avea deja interdicția de a apropia de soția sa, printr-un ordin de protecție emis de instanță. În ziua de 24 iulie, bărbatul a consumat alcool și a făcut scandal la locuința soției sale, în prezența celor doi copii, motiv pentru care a fost reținut, sub acuzația de încălcare a ordinului de protecție.

Bărbatul din Dumbrava Roșie a fost reclamat de socrul său, în ziua de 25 iulie, pentru că băuse și făcea scandal.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență soției sale, de 48 de ani, creându-i astfel o stare de temere. De asemenea, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ameninţare și violență în familie”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bărbatul a fost condus la arest, iar astăzi, 26 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentA început de ieri să cadă…, la Negrești. Galerie Foto
Articolul următorCondamnați la închisoare pentru că au tăiat 23 de copaci