Un tânăr de 23 de ani, din Roman, a fost arestat, în ziua de 24 iulie, pentru o tâlhărie comisă pe 22 iulie. Polițiștii de investigații criminale au început cercetările, după ce-au fost sesizați de o femeie de 62 de ani, care a reclamat că, în timp ce mergea pe stradă, a fost acostată de un tânăr care i-a smuls geanta. Prejudiciul constă în documentele personale, un telefon mobil și 125 de lei.

La data de 24 iulie, în urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tot în ziua de 24 iulie, autorul tâlhăriei a fost dus la Judecătoria Roman, iar instanța a decis: ”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Calarașu Nuțu-Florian, aflat în stare de reţinere, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie prev. de art. 233 din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 ?i art. 43 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.07.2020 și până la data de 22.08.2020 inclusiv. Potrivit art. 275 alin. 3 CPP cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Executorie potrivit art. 204 alin. 3 CPP. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”.

C.M.

Articolul precedentCondamnați la închisoare pentru că au tăiat 23 de copaci
Articolul următorCoronavirus: Încă 11 persoane cu teste pozitive în Neamț. Zeci de noi cazuri în regiunea Nord – Est