liceu arta b 01_resizeConcursul Internaţional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu” se va desfăşura, la Piatra-Neamţ, în intervalul 26-28 noiembrie 2015. Manifestarea, organizată de Liceul de Artă “Victor Brauner” şi co-finanțată de Primăria Piatra-Neamţ, se află la a XXV-a ediţie. Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni: instrumente de suflat, percuţie, vioară, corzi grave, canto clasic, muzică de cameră, instrumente tradiționale.

Concursul se adresează tinerelor talente din domeniul interpretării muzicale din ţară şi străinătate şi oferă copiilor şi tinerilor între 6 şi 19 ani, care studiază muzica instrumentală şi vocală, posibilitatea exprimării lor artistice. Evaluarea concurenţilor se va face după următoarele criterii: respectarea textului muzical; tehnica instrumentală, vocală; interpretarea artistică (muzicalitate, expresivitate); impresia artistică.

Juriul va fi alcătuit din cadre didactice de specialitate de la liceele şi academiile de artă din ţară şi din străinătate și va fi împărţit pe 7 comisii, pentru cele 7 secţiuni. Jurizarea se va face pentru fiecare an de studiu şi pe fiecare instrument/secţiune. Hotărârile juriului sunt definitive şi fără drept de contestaţie.

ÎNSCRIEREA

Înscrierea la concurs se face pe baza fişei de înscriere, însoţită de copia actului de naştere sau a cărţii de identitate și în baza unei donații de 60 lei oferite în ziua sosirii la concurs. Fișele de înscriere şi copia actului de identitate se vor trimite până la data de 15 noiembrie 2015, prin POŞTĂ – Fundația ”Friendship Ambassadors”, str. Peneş Curcanul 6, Piatra-Neamţ, cod 610.004, judeţul Neamţ cu menţiunea ”CONCURS EMANUEL ELENESCU”; FAX – 0233/237.337; E-MAIL – concurs.elenescu@yahoo.com.

Regulamentul integral al concursului se poate consulta AICI.

PROGRAM

Joi, 26 noiembrie 2015 – ora 14.00 – primirea şi cazarea concurenţilor;

– ora 18.00 – deschiderea concursului

Vineri, 27 noiembrie 2015 – ora 09.00 – concursul pe secţiuni

Sâmbătă, 28 noiembrie 2015 – ora 09.00 – concursul pe secţiuni

– ora 18.30 – concertul de gală și premierea. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCostel Ilie şi-a găsit echipă! Vezi unde antrenează!
Articolul următorÎPS Teofan la resfinţirea Bisericii “Sf. Nicolae” Humuleşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.