ceahlaul costel ilieCostel Ilie a ajuns la un acord cu reprezentanţii clubului de liga a III-a, Aerostar Bacău, după ce a demisionat de la Ceahlăul, în urma înfrângerii cu 0-3 în partida disputată la Piatra Neamţ cu Dunărea Călăraşi.

Ilie fost anunţat deja ca noul antrenor principal al „aviatorilor“ băcăuani şi a condus primul antrenament. Pietreanul i-a luat locul lui Giani Florian, cel care a demisionat vinerea trecută la finalul primului joc pierdut pe teren propriu de Aerostar în acest sezon, scor: 1-3 cu Olimpia Râmnicu Sărat.

Costel Ilie îşi va face debutul pe banca celor de la Aerostar, la acest final de săptămână, cu prilejul meciului pe care băcăuanii îl au programat, în deplasare, cu FC Panciu. Aerostar Bacău ocupă locul 6 în clasamentul Seriei I din Liga a III-a. În noua sa postură, Costel Ilie va deveni adversar al celor două formaţii nemţene participante în eşalonul trei: Cetatea Târgu-Neamţ şi Petrotub Roman.

Din vara acestui an, antrenorul pietrean Costel Ilie a obţinut Licenţa PRO-UEFA, postură care-i permite să antreneze, pe post de principal, chiar şi la nivelul campionatului Ligii I la fotbal. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentO nouă demisie în învăţământ! Director de şcoală, “motive personale” după scandal!
Articolul următorConcursul Emanuel Elenescu, ediţia a XXV-a * CONDIŢII DE ÎNSCRIERE * PROGRAM
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.