tg biserica sf nicolaeDuminică, 1 noiembrie, ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va participa la resfințirea Bisericii „Sf. Nicolae” din Humulești.

Preotul paroh Vasile Cojocariu îi invită pe toți credincioșii din parohie, dar și din Humulești, Târgu-Neamț sau împrejurimi, pentru a lua parte la acest eveniment important din viața spirituală a humuleștenilor.

Slujba de resfințire și Sfânta Liturghie vor fi oficiate de ÎPS Teofan, însoțit de un sobor de preoți și diaconi, începând cu ora 8,30.

„Cu inima încărcată de bucurie , avem deosebita onoare de a-i invita pe toți credincioșii să ia parte la slujba de resfințire a bisericii Sf. Nicolae din Humulești. Îi aștept pe toți cu drag să fie alături de noi, la bucuria oferită de acest moment înălțător, rânduit de Bunul Dumnezeu, bisericii noastre”, ne-a declarat preotul paroh Vasile Cojocariu.

La acest eveniment vor participa și primarul Daniel Harpa, viceprimarul Traian Humulescu și numeroși aleși locali din legislativul târgnemțean. (C.T. STURZU)

Articolul precedentConcursul Emanuel Elenescu, ediţia a XXV-a * CONDIŢII DE ÎNSCRIERE * PROGRAM
Articolul următorNu l-a văzut întins pe şosea şi a trecut cu maşina peste el!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.