Astăzi, 21 iulie, la ora 09.00 a început proba scrisă a examenului de titularizare 2021. Miza este de 69 de posturi pe perioadă nedeterminată, 30 dintre acestea pentru educatori și învățători. Concurența este mare, numărul total de candidați înscriși fiind de 705. Din cauza pandemiei, pentru examenul de titularizare de anul acesta s-a renunțat la proba practică și la inspecția la clasă. Probele se susțin în trei centre de examen: Colegiul Tehnic „Spiru Haret”, Școala Gimnazială nr. 5 și Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”.

Pentru a putea ocupa un post pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie so obțină minim nota 7.00 la proba scrisă. Cei care reușesc să obțină nota 5.00 dar nu se încadrează în cele 69 de posturi pe perioadă nedeterminată, rămân suplinitori.

Subiectele și baremele vor fi publicate după ora 16.00, pe site-ul dedicat subiecte.edu.ro. Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie, atât la sediul IȘJ Neamț, cât și pe titularizare.edu.ro, iar contestațiile se depun la inspectoratul școlar sau electronic în aceeași zi până la ora 21 și a doua zi până la ora 12.

ZCH

Articolul precedentCODUL GALBEN a fost prelungit pentru judeţele Regiunii Nord-Est
Articolul următorAxialul, din nou, blocat de aluviuni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.