0:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit şi astăzi, 21 iulie, până la ora 22:00, avertizarea COD GALBEN emisă pentru judeţele Regiunii Nord-Est. De această dată, este exceptat judeţul Vaslui.

CODUL GALBEN a fost prelungit pentru judeţele Regiunii Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în zona de munte, Transilvania, Maramureș, în cea mai mare parte a Moldovei și, local, în nordul Munteniei. Vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, izolat, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20-30 l/mp și, izolat, 40-45 l/mp. Temporar, vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 55-65 km/h în Moldova și, local, în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, iar în zona montană înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali, rafalele vor depăși 70-80 km/h. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezentul mesaj”, potrivit sursei citate. (M. CONSTANTINESCU; HARTA: ANM)

Articolul precedentAsociația Drumurile Bistriței anunță dechiderea apelului de selecție pentru măsura M7/1B – „Sprijin pentru constituirea și promovarea formelor asociative”
Articolul următorConcurs titularizare 2021: 69 de posturi pe perioadă nedeterminată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.