0:00

Concurs cu final cunoscut: Sorin Braşoveanu este, din nou, administrator public al judeţului Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sursă foto: fundatiacomunitarabacau.ro

Postul de administrator public al judeţului încetează, potrivit legii, odată cu mandatul preşedintelui, aşa încât Sorin Braşoveanu a pierdut funcţia odată cu încetarea mandatului lui Ionel Arsene.

Dar, nu pentru mult timp, pentru că imediat, fără o mediatizare necesară pentru un post de o asemenea importanță, pe data de 24 martie, era anunțată organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii. Evident, singurul candidat a fost Sorin Braşoveanu, fost președinte al Consiliului Județean Bacău, care, practic, a concurat cu el însuşi şi a câştigat.

Dosarul acestuia a fost singurul depus şi evaluat pe 29 martie, iar vineri, 31 martie, şi-a susţinut proiectul de management. În final, în aceeaşi zi şi tot pe site-ul instituţiei judeţene s-a anunţat, aşa cum era de aşteptat, că Sorin Braşoveanu a obţinut 92 de puncte şi a fost admis.

Concurs cu final cunoscut: Sorin Braşoveanu este, din nou, administrator public al judeţului Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentEchipa colegiului „Petru Rareș” și proiectul Delphos a câștigat premiul I acordat de NSS
Articolul următorFOTO. Jandarmii nemțeni au plantat 173 de stejari
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.