palancianu spital

“Dacă mă întrebați, presupun că tot doamna Cătălina Pălăncianu va fi director”, spune primarul Laurenţiu Leoreanu

 Până ieri, în jurul prânzului, un singur candidat s-a înscris “sigur” la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal de Urgență (SMU) Roman, și anume cea care a și ocupat postul cu statut de interimar – doctorul Cătălina Pălăncianu (în imagine). Conducerea Primăriei municipiului Roman nu a dorit să spună dacă mai există și alte dosare, doar că “numărătoarea” va fi făcută publică în ziua concursului, adică pe 8 august. Ultima zi de depunere a documentelor este 1 august, însă primarul Laurențiu Leoreanu, sub tutela căruia, ca șef al administrației publice locale, se desfășoară concursul nu se arată îngrijorat de rezultat. Cu intenție sau fără, acesta a precizat că nu toată lumea poate îndeplini condițiile cerute pentru participarea la concurs. În traducere, condiții pe care doar medicul Cătălina Pălăncianu le îndeplinește. “Nu știu câți s-au înscris la concurs. Eu văd când se dă concursul, nu mă interesează înainte, că nu sunt paznic la înscrieri. Dar, trebuie să ai o vechime, să satisfaci niște condiții… Dacă mă întrebați, presupun că tot doamna Cătălina Pălăncianu va fi director. Este medic cu experiență, s-a angajat puternic în proiectul de acreditare a spitalului. Eu nu fac în instituții care merg bine experimente: dacă merge bine – să văd dacă nu pot face să meargă prost. Ce merge bine, eu nu stric. Se pot înscrie și alții, nu am nimic împotrivă, dar trebuie să îndeplinești condiții pe care nu le are în general toată lumea”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu. Înscrierea candidaților se poate face până pe 1 august, la orele 16, dosarele urmând a fi depuse la Biroul de Resurse Umane din cadrul Primăriei municipiului Roman. Pentru a fi primit la concurs, candidatul trebuie să facă dovada că are cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, nu sunt condamnați penal sau în curs de urmărire penală, sunt apți din punct de vedere medical și nu au vârsta de pensionare. Concursul constă în proba scrisă, prezentarea proiectului de management și interviul. Nota mimimă de promovare a fiecărei probe este 7. (C. MATEI)

Articolul precedentLipsa de bunăvoinţă răsplătită cu evacuări
Articolul următorVine furtuna peste Neamţ!

2 COMENTARII

  1. DEMOCRATIA DUPA LEUREANU, BINE CA A FOST SI ACEST CONCURS CACI LA ALTE INSTITUTII DIN TARG SUNT NUMITI PUR SI SIMPLU SEFII FARA NICI UN CONCURS DOAR PE AFINITATI POLITICE SI OCHI FRUMOSI

  2. DOAMNA DOCTOR PALANCEANU ARE ABSOLVITE CURSURILE OBLIGATORII DE MANAGEMENT SANITAR??CITITI LEGEA 95 -2006 SI LAMURITI LUMEA CARE SUNT CONDITIILE EXACTE DE PARTICIPARE LA ACEST GEN DE CONCURS.M-AS MIRA SA AIBA ASTFEL DE CURSURI TERMINATE!EU II DORESC SUCCES DOAR DACA INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE LEGALE,,DACA NU..E O BATJOCURA DE CONCURS CA SI ALTELE ORGANIZATE IN TARA ASTA DE ANI SI ANI DE ZILE.

Comments are closed.