0:00

Dacă vă întrebați cum vă puteți relaxa de Ziua Păcălelor, în afară de a turna miere în papuci, de a pune sare în cafeaua cuiva sau de a sta la o bere cu amicii, în Piatra-Neamț aveți muzică bună, filme, spectacole de teatru.

Concert Byron și spectacol de teatru la Piatra-Neamț, Fuego la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiThe Library Bar vă aduce trupa Byron, diseară, 1 aprilie, de la ora 20,00, într-un concert live (70 de lei biletul), muzică de calitate pentru cei care o înțeleg, dar greu de definit chiar și de specialiști: art rock, adulte alternative cu influențe bluess, progressive rock și jazz. Bucureșteanul Dan Byron, cel care dă numele formației, fost colaborator al trupei Agathodaimon și fost membru al trupelor Urma și Kumm, a vrut inițial, în 2006, să pornească un proiect solo, dar acesta s-a dezvoltat rapid devenind trupa Byron.

Concert Byron și spectacol de teatru la Piatra-Neamț, Fuego la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTeatrul Tineretului vă aduce diseară, de la ora 19,00, spectacolul “O scrisoare pierdută”, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, în cadrul campaniei „Artiști pentru artiști”, programul inițiat de UNITER care se desfășoară până pe 15 aprilie. “Iniţiată în 2002, Campania Naţională „Artişti pentru artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. Reluăm acest eveniment după 3 ani de pauză cauzată de pandemia de SARS-COV2 și de realitatea războiului cu Ucraina. Încasările spectacolului vor fi donate acestei cauze”, precizează Teatrul Tineretului.

Concert Byron și spectacol de teatru la Piatra-Neamț, Fuego la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFanii cântărețului Fuego vor avea ocazia să-l revadă mâine, de la ora 17,00 în concertul “Drag de România mea!”, în Târgu Neamț, la Casa de cultură, spectacol organizat de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț. Alături de Paul Surugiu – Fuego, pe scena instituției de cultură de pe malul Ozanei vor evolua și membrii Ansamblului folcloric „Floricică de la munte” (40 de lei biletul).

Angela Croitoru

Articolul precedentPedepsit pentru că a forțat intrarea în ALDE
Articolul următorIncendiu cu victimă, un bărbat a murit carbonizat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.