Incendiu cu victimă, un bărbat a murit carbonizat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incendiu izbucnit în puterea nopții și provocat cel mai probabil de jarul căzut din sobă s-a soldat cu decesul unui bărbat. Flăcările au fost zărite în jurul orei 3:20, moment în care s-a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112, pompierii fiind solicitați la o locuință din Câmpulung Moldovenesc. La sosirea salvatorilor ardea acoperișul și una dintre camere, existând pericol de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în interiorul locuinței. Din nefericire, într-una dintre încăperi au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat”, conform ISU Suceava.

A ars acoperișul casei, parțial, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, parterul , obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din țiglă a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, tencuieli și zugrăveli interioare și altele. Intervenția a durat circa 2 ore și jumătate.

(G.S.)

 

Articolul precedentConcert Byron și spectacol de teatru la Piatra-Neamț, Fuego la Târgu Neamț
Articolul următorRoman. Traversare riscantă, o femeie a fost rănită
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.