Vineri, 17 mai, în zona Târgu-Neamț a avut loc o întâlnire informală între conducerea centrală a Partidului Social Democrat și cei 49 de primari social-democrați din județ, toți ceilalți candidați PSD la funcția de primar, echipa PSD propusă pentru Consiliul Județean și parlamentarii nemțeni.

La invitația lui Daniel Vasilică Harpa, liderul social-democraților nemțeni și candidat pentru președinția Consiliului Județean (CJ) Neamț, au participat premierul Marcel Ciolacu- președinte PSD, Paul Stănescu- secretar general PSD, miniștrii Alexandru Rafila și Adrian Câciu, eurodeputatul Mihai Tudose și Alexandru Stoica-secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

COMUNICAT Primarii social-democrați din Neamț, întâlnire informală cu premierul Marcel Ciolacu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiReferitor la organizația județeană Neamț, președintele Marcel Ciolacu a punctat: Ați reușit împreună să stați uniți, să faceți o echipă, să o și măriți. Am realizat cu toții că, până la urmă, Partidul Social Democrat este mai important decât fiecare dintre noi (…)

Timp de circa două ore, s-au purtat discuții despre oportunitățile de dezvoltare ale localităților nemțene pe diverse axe, iar conducerea PSD și-a oferit sprijinul pentru rezolvarea celor mai acerbe probleme ale comunităților noastre.COMUNICAT Primarii social-democrați din Neamț, întâlnire informală cu premierul Marcel Ciolacu, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Atât eu, cât și toți ceilalți candidați social-democrați, din toate localitățile nemțene, vom avea și după 9 iunie susținerea premierului Marcel Ciolacu, un adevărat prieten al Neamțului, pentru a moderniza și dezvolta aceste meleaguri binecuvântate. Ieri, dl Marcel Ciolacu a fost alături de noi și nu a venit cu promisiuni, ci cu fapte concrete, cea mai importantă fiind semnarea contractului de finanțare pentru noul Spital Județean de Urgență, o realitate care nu mai poate fi pusă la îndoială”, a declarat Daniel Vasilică Harpa.

După o zi plină, delegația condusă de Marcel Ciolacu a plecat din județul nostru încărcat de energia pozitivă a oamenilor locului și cu daruri alese, produse locale realizate de gospodarii Neamțului.

COMUNICAT Primarii social-democrați din Neamț, întâlnire informală cu premierul Marcel Ciolacu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVa reveni, pentru că…. “domnul Harpa a venit cu alte investiții de realizat pentru Neamț, ne-a dat alte probleme de rezolvat: problema cu apa pentru care s-au declanșat procedurile și s-au început lucările; podul de la Luțca – unde în momentul acesta s-a eliberat albia și urmează procedurile de licitație; mai avem și drumul expres Piatra Neamț – Bacău care a trecut de faza studiului de fezabilitate și este în faza de aprobare de indicatorilor prin hotărâre de Guvern. Atât parlamentarii nemțeni cât  și Daniel Harpa ne amintesc, de fiecare dată când ne vedeam într-o activitate politică sau administrativă, de problemele pe care le are județul Neamț”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu- președintele PSD.

Biroul de Comunicare PSD Neamț

Articolul precedentSărbătoarea Zilei Internaționale a Muzeelor la Piatra-Neamț: Întâlnire cu Acad. Georgeta Filitti
Articolul următorPercheziții într-un dosar de contrabandă la Pipirig / Descinderi ale poliției și jandarmilor din Neamț