reclama autocenter

Vreme de aproximativ 2 luni de zile, Gheorghe Dumitroaia, directorul Complexului Muzeal Neamț nu a mai ajuns la serviciu. Acesta este într-un concediu medical în care a motivat că-și face mai multe investigații deoarece are ceva probleme cardio-respiratorii. Concediul medical coincide cu decizia consilierilor județeni care și-au arătat disponibilitatea de a-l lăsa să iasă la pensie, respingându-i posibilitatea de a-și prelungi contractul de management până în 2016. În toată perioada cât Dumitroaia a lipsit de pe scaunul directorial, în locul acestuia, cu drept de semnătură, conduce cercetătorul Dorin Nicola, care a spus că are drept de semnătură din 2007.

„În lipsa directorului, cu drept de semnătură sunt eu, din 2007. Statele de plată au fost semnate, utilitățile au fost plătite. Din punct de vedere administrativ nu există niciun blocaj. Domnul Dumitroaia este în continuare director al Complexului Muzeal Neamț, dar în momentul de față este în concediu medical. Despre faptul că el va mai fi sau nu director al acestei instituții, noi nu am primit nicio notificare în acest sens”. (M.T.)

Articolul precedentInformatorul de la Muzeu nu mai răspunde la comenzi
Articolul următorZilele Medicale Nemțene 2014, la final

1 COMENTARIU

  1. ei, daca omul a implinit varsta si-i bolnav de ce sa nu fie „lasat la vatra”? Cat despre ce a lasat in urma, avem si noi destule dureri de inima.

Comments are closed.