Obiectivul nostru este ca la finalul anului să avem 300 de angajați și o cifră de afaceri de 14 milioane de euro” , declară directorul general Anton Ioan Măzărianu

După 40 de ani de experiență, COMES S.A. Săvinești a ajuns compania nr. 1 în România în producerea echipamentelor industriale sub presiune pentru indus­tria chimică și petrochimică.

Până în acest an, COMES putea să execute utilaje de până la 70 de tone, însă în momentul de față o nouă hală se află în finalizare, iar compania va putea produce echipamente foarte mari, până la 200 de tone greutate, 50 de metri lungime și diametrul maxim de 7 metri. Această nouă investiție, în valoare de 5 milioane de euro, asigură onorarea integrală a oricăror cerințe ale clienților.

În ultimii 3 ani, COMES a crescut permanent numărul de salariați , cărora le oferă salarii motivante,instruire ,  transport gratuit, bonuri de masă, prime de Crăciun, de Paște și de ziua fiecărui angajat, dar și evenimente de tip teambuilding. În vederea deschiderii noii hale, COMES angajează 80 de specialiști în sudură, lăcătuși, ingineri mecanici, electricieni și prelucrători mecanici

Produsele COMES, fabricate în regim unicat sau în serie mică, în conformitate cu specificațiile tehnice ale beneficiarilor , se adresează rafinăriilor, combinatelor  chimice și petrochimice, și companiilor de gaze naturale. Specialiștii COMES proiectează și produc de la schimbătoare de căldură, la vase sub presiune, fascicule tubulare, secții tubula­re, la coloane cu talere și alte tipuri de construcții metalice personalizate, în funcție de nevoile clienților.

În România, COMES livrează constant pentru cele 4 rafinării (Petromidia, OMV Petrobrazi, Petrotel Lukoil, Vega Ploiești), pentru compania de gaze Romgaz , pentru combinatele chimice Ameropa Azomureș, Chimcomplex Borzești&Rm.Vâlcea, Sinteza Oradea, pentru complexele energetice, dar  și în industria nucleară – CNE Cernavodă și Institutul de Fizică Nucleară Măgurele.

Pe piața externă, COMES livrează preponderent în Europa circa 55% din produse către Grupul PKN Polonia, Rafinăriile Orlen Lituania/ Unipetrol Cehia, Lukoil Burgas Bulgaria, Gazprom NaftanIndustrija Serbia, Borsodchem Ungaria, Amec Wood USA,Total Franta, Thyssen Krupp Germania, Bilginger EMS Germania, Zeeco UK, GEA Germania, Le Gas Integral Franța, Turbodem Mitsubishi Heavi Industries, John Zink Hamworthy, Peerless UK , etc), aproximativ 40% în țările ex-sovietice (Rosfnet Rusia , Lukoil Rusia, Kinef Rusia, Mozyr Belarus, Naftan Belarus, GrodnoAzot Belarus), și 5% în Orientul Mijlociu&Africa – Qapco Qatar, Takreer &Zadco EAU, Jordan Refinery, Port Harcourt Refinery Niger.

Oferta COMES integrea­ză activitățile de proiectare, aprovizionare, fabricație, efectuare de teste si controale ale calitații, certificare a echipamentelor și transpor­t al produselor către destinațiile solicitate.

Pentru detalii, doritorii pot contacta responsabilii cu resursele umane la telefonul 0755069585 sau prin e mail resurse.umane@comes.ro.

 

 

 

 

Articolul precedentCăutat pentru furt, poliția cere sprijin oricui îl cunoaște
Articolul următorNemțenii nu înțeleg să se izoleze acasă – Cele mai multe amenzi din țară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.