Bărbatul din imagine este căutat de poliție pentru că a furat un telefon mobil. Fapta a avut loc în ziua de 22 septembrie 2019, păgubașul a sesizat Poliția municipiului Piatra Neamț pe 25 septembrie 2019, iar de atunci nu a putut fi identificat.

Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt singurele indicii de până acum. Bărbatul ar avea 40-45 de ani, înălțimea de 1,65 – 1,70 cm, păr negru, era îmbrăcat cu o jachetă portocalie, pulover în dungi gri și negru, blugi maro, fiind încălțat cu adidași albi. El a furat un telefon mobil dintr-un local, de pe bulevardul 9 Mai, din Piatra Neamț. Polițiștii au deschis dosar penal de furt și cer sprijinul oricui are informaţii care pot ajuta la identificarea bărbatului, să anunţe Poliţiei municipiului Piatra Neamț la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112. (C.I.)

Articolul precedentDirecția Silvică Neamț limitează relațiile cu proprietarii de păduri și cu agenții economici
Articolul următorCOMES Săvinești – Lider național în producția de echipamente industriale sub presiune, creează 80 de noi locuri de muncă, pe lângă cele 220 existente, prin finalizarea unei noi hale de producție, reprezentând o investiție de peste 5 milioane de euro