Conducerea Direcției Silvice Neamț a decis să limiteze cât se poate de mult relațiile cu proprietarii de păduri și cu persoanele juridice cu care se află în relații contractuale, cel puțin până la sfârșitul lunii martie.

În contextul evoluției situației epidemiologice din țara noastră, legate de apariția și răspândirea coronavirusului COVID-19 este foarte important să reacționăm cu calm și luciditate, dar și cu realism și prudență; nu este cazul sa ne alarmăm inutil și trebuie să respectăm recomandările făcute de autoritățile medicale în ceea ce privește normele de prevenție și de limitare a răspândirii virusului”, se arată în comunicatul Direcției Silvice Neamț.

În sensul celor arătate anterior, solicităm persoanelor fizice, în special proprietarilor de pădure care au contracte de administrare/pază cu ocoalele silvice, cât și reprezentanților persoanelor juridice care au relații contractuale cu Direcția Silvică Neamț să limiteze la maxim contactele directe cu personalul silvic angajat, cel puțin până la 31 martie 2020.

Petițiile, cererile de marcare și orice altă corespondență care nu au caracter de urgență pot fi înaintate prin fax, e-mail sau poștă”.

Persoanele interesate pot găsi datele de contact ale ocoalelor și ale Direcției Silvice Neamț accesând următorul link http://neamt.rosilva.ro/articole/comunicat_covid-19__p_2600.htm.

Totodată, la casieria unității nu se mai fac niciun fel de încasări, toate plățile taxelor și facturilor urmând a se face doar prin virament bancar.

C.M.

 

Articolul precedentConducerea și personalul medical al Spitalului de Urgență Neamț – Apel disperat la oameni, să spună adevărul!
Articolul următorCăutat pentru furt, poliția cere sprijin oricui îl cunoaște