reclama autocenter

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de ninsori şi vânt puternic, pentru aproape întreaga ţară. Avertizarea este valabilă marţi, 14 aprilie, între orele 6:00-21:00.

“În dimineața zilei de marți (14 aprilie), în Banat și Crișana, apoi treptat și în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei, Oltenia, iar din orele amiezii și în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55-70 km/h. Vântul va avea intensificări și la munte, unde se vor semnala precipitații mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile și rafalele vor depăşi 70-90 km/h, spulberând zăpada. Se va depune strat nou de zăpadă în nordul Carpaților Orientali și, mai ales pe creste, în restul masivelor montane”, precizează meteorologii. Pentru Carpaţii Meridionali şi Dobrogea, avertizarea este valabilă şi miercuri, 15 aprilie, până la ora 6:00. (M. CONSTANTINESCU; HARTA: ANM)

Articolul precedentAtenție: ora deplasării trebuie completată pe declarație pe proprie răspundere pentru a evita amenzile
Articolul următorLocuitorii din Bălţăteşti sunt nemulţumiţi de asfaltarea străzii Cireşului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.