ilie sarbuACTUALIZARE 2: Fostul senator Ilie Sârbu a declarat, luni, 26 octombrie, după ce a stat de vorbă cu procurorii DNA, că a fost audiat ca martor, declarația sa fiind dată în dosarul în care sunt anchetați omul de afaceri Ioan Niculae, patron al grupului SC Interagro SA, și Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județean Brăila. “Dați-mi voie să nu fac comentarii din două motive: unul – nu mai sunt om politic și știți bine că nu pot face. (…) Am rămas martor. (…) Despre ceea ce scrie în dosar nu pot vorbi”, a afirmat Ilie Sârbu la ieșire de la DNA. (ZCH NEWS)

adriean videanuACTUALIZARE 1: Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a ajuns, luni, 26 octombrie, la ora 11:40, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El este audiat într-un dosar în care este anchetat Ioan Niculae, ca urmare a denunţurilor lui Dorin Cocoş, potrivit unor surse judiciare. La sosirea la DNA, Adriean Videanu a declarat că are calitate de martor, dar nu ştie în ce dosar. “Am fost chemat în calitate de martor, într-un dosar despre care nu știu nimic”, a precizat fostul ministru pentru Agerpres. (ZCH NEWS)

stafie_resizeŞTIRE INIŢIALĂ: Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei Claudiu Constantin Stafie s-a prezentat luni, 26 octombrie, la Direcția Națională Anticorupție fiind citat pentru a fi audiat într-un dosar de corupție, relatează Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, el va fi audiat ca martor în dosarul în care este anchetat omul de afaceri Ioan Niculae, patron al grupului SC Interagro SA, și Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județean Brăila, și în care, în luna iulie, au fost efectuate mai multe percheziții. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAvocatul Poporului: Control la Complexul de Servicii “Romanița” din Roman
Articolul următorPIATRA NEAMŢ: La un pas de tragedie, din cauza unei butelii!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.