Cine se va recăsători prima dată? Bill Gates sau Jeff Bezos? Iată cotele pe care poţi paria!

Oricât ar părea de ciudat şi deplasat, Bill Gates si Jeff Bezos fac obiectul unor pariuri susţinute de casele de pariuri, mai ales cele din America. De vină este succesul repurtat în afaceri de aceşti domni dar şi imperiile pe care le-au înfiinţat şi încă le conduc. Ceea ce se ştie în acest moment despre cei doi afacerişti este că ambii sunt divorţaţi, iar,  prezenţa unui astfel de pariu în lumea caselor de pariuri nu este deloc considerat a fi unul deplasat.

Ce se va întâmpla cu Bill Gates şi Jeff Bezos?

Dacă vrei să alegi un site de pariuri sportive și ai multe întrebări, atunci o adresă de contact Superbet ar trebui să fie de ajuns pentru a afla toate demersurile pe care trebuie să le faci în acest sens. Şi… odată ajuns aici ai cu adevărat şansa să faci un asemenea pariu inedit care este foarte posibil să îţi aducă o mulţime de bani.

Toată lumea se întreabă ce se va întâmpla, dar nu pe plan financiar. Pentru a lămuri cât de cât lucrurile, vom face o scurtă incursiune în viaţa lor pentru a găsi în acest fel răspunsul la această întrebare.

Jeff Bezos nu este căsătorit de multă vreme şi se ştie deja că este angajat într-o idilă amoroasă cu mult înainte de a divorţa de soţie şi de a împărţi cu aceasta averea pe care o deţin. Din acest punct de vedere, cota atribuită lui Jeff Bezos de a se re însura înaintea lui Bill Gates este una de -400.

Bill Gates pe de altă parte a uimit pe toată lumea prin prietenia pe care o are cu Jeffrey Epstein, ceea ce pare că a şi dus de fapt la despărţirea acestuia de soţia sa Melinda. Acest lucru împreună cu participarea lui Bill la multe petreceri „naked pool”ar arăta ca Bill nu se prea grăbeşte să îşi pună din nou o verighetă pe deget.

Toate acestea duc la concluzia că acesta are parte de o cotă de +250, însă pentru o mai bună edificare este necesar să intrăm puţin în secretele mariajelor celor 2 CEO şi să aflăm date concludente care să ne arate de ce li se atribuie aceste cote.

Bill Gates, şansa cea mai mare

Miliardarul a fost angajat în această relaţie de căsătorie pentru nu mai puţin de 27 de ani, considerând la final că este necesar ca atât el cât şi Melinda să dea o declaraţie publică în care amândoi îşi afirmă dorinţa de a se despărţi. Explicaţia este una decentă şi anume că nu îşi mai doresc să treacă la un alt nivel în căsătorie, prin urmare aleg să continue separat, pe alt drum decât cel comun.

Surse credibile spun că era normal să se întâmple aşa, mai ales că cei doi nu mai împărţeau o cameră în vila lor de 100 de MILIOANE de dolari de câţiva ani buni. Şi pentru că lucrurile să fie clare, Bill a transferat deja în conturile Melindei o sumă astronomică, de 850 de MILIOANE de dolari. Bill Gates a mărturisit de altfel că în anul 2000 a iniţiat o relaţie intimă în afara căsătoriei cu o angajată Microsoft, ceea ce l-a determinat să-și dea demisia din funcţia de CEO a companiei.

Jeff Bezos

Dacă ne raportăm la acest miliardar este posibil să îi atribuim o şansă mică de câştig în faţa lui Bill Gates, prin prisma rezervei pe care o arată în relaţia actuală cu Lauren Sanchez. Nu ai crede acest lucru despre Jeff, mai ales că acesta are la activ 25 de ani de căsătorie cu MacKenzie Scott, căsătorie realizată în anul 1993, chiar cu 1 an înainte de înfiinţarea Amazon.

Scott este de asemenea şi prima angajată a companiei, iar pe plan personal are 4 copii în anii de mariaj cu Jeff, astfel încât se credea că acest cuplu va rezista până la final. Lucrurile avea însă să se schimbe în anul 2019, când Jeff alege să comunice pe Twitter decizia de divorţ dintre cei 2.

Spre deosebire de Bill Gates, divorţul celor 2 soţi Bezos a fost unul amiabil, ambii ieşind la rampă cu declaraţii de presă în care afirmă că au decis să rămână în continuare prieteni. Divorţul s-a pronunţat în luna aprilie 2019 şi cei 2 soţi şi-au împărţit la fel de amiabil averea.

Scott i-a cedat soţului 75% din acţiunile Amazon, ea rămânând cu diferenţa de 25%. Dacă ai în vedere că acestea valorează peste 38 de MILIARDE de dolari, atunci ai explicaţia de ce Scott a devenit brusc cea mai bogată femeie din lume. Pentru Jeff lucrurile stau şi mai bine, în afară de acţiunile de la Amazon acesta a rămas integral şi cu cele de la Washington Post şi Blue Origin.

Relaţia lui Jeff cu Lauren Sanchez continuă şi în prezent, prezentatoarea TV înaintând la rândul ei divorţ de soţul sau când, toată idila romantică cu Jeff a fost dată publicităţii. Oricum, Lauren este o femeie deosebit de frumoasă şi puternică care îşi poate impune rapid voinţa în faţa lui Jeff, aşa că specialiştii declară la unison că atunci când aceasta se va hotărî să devină soţia cu acte a lui Jeff acest lucru se va întâmpla extrem de rapid.

Concluzie

Doar cei 2 ştiu cu adevărat cât de mult prevalează în viaţa lor să devină din nou căsătoriţi. Există certitudini dar şi multe variabile care fac ca o următoare căsătorie să fie puţin predictibilă şi mai ales să se nominalizeze cine va fi primul dintre cei 2 care va alege să facă acest lucru. Până atunci poţi paria pe unul dintre ei şi cu siguranţă că banii obţinuţi îţi vor aduce ţie personal numai bucurii!

Articolul precedentBărbat din Roman găsit mort în casă
Articolul următor„Toţi pentru Pia!“, protest AUR în Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.