0:00

Seria mesajelor emise de Apa Serv Neamţ privind întreruperi ale alimentării cu apă în localităţi nemţene, continuă astăzi, 24 mai, cu patru localităţi: Piatra-Neamţ, Săvineşti, Târgu-Neamţ şi, bineînţeles, Roman.

Toate aceste întreruperi sunt anunţate „pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile”. Locuitorii din Piatra-Neamţ, strada Nicu Albu, nu vor avea apă de la 10:00 la 12:00.

Tot astăzi, în intervalul orar 09:30-12:00 este sistată furnizarea apei în zona Colonie din Săvinești. În aceeaşi situaţie se află şi cei din cartierul Blebea, Târgu-Neamţ, în intervalul orar 10.00-14.00 în Cartier Blebea din Orașul Tg. Neamț.

Cine rămâne fără apă astăzi?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Roman, în întregul oraş… „Având în vedere neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Roman, în vederea refacerii rezervelor de apă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman, în perioada 23.05.2023-30.05.2023 în intervalul orar 00.00-05.00”.

După tiparul obişnuit, compania de apă îşi cere scuze „pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!”.

A.C.

Articolul precedentFOTO&VIDEO Percheziții pentru acuze de camătă și droguri
Articolul următor26 de cafenele avertizate de poliţiştii locali. Urmează amenzi şi suspendarea activităţii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.