pietricica turism

fotbal-rural-01BACĂU

După cinci etape, clasamentul Ligii a IV-a este dominat de formaţia AS Filipeşti, care a câştigat toate partidele disputate, având golaverajul 18-8. Rezultate favorabile au şi echipele Vulturul Magireşti, Viitorul Curita şi CS Dofteana, cu câte 4 victorii.

În Liga a V-a, cea mai în „vână” pare a fi Viitorul Urecheşti, cu 10 puncte din 3 partide disputate, urmată de AS Bârsăneşti, cu 9 puncte şi UZU Dărmăneşti, cu 6 puncte.

BOTOŞANI

Liga a IV-a din Botoşani se află deja la etapa a VIII-a, iar echipele cele mai în formă sunt TransDor Tudora şi Sănătatea Darabani, cu câte 24 de puncte. Pe locul 3 este Avântul Albeşti, cu 19 puncte, urmată îndeaproape, cu 18 puncte, de Luceafărul Mihai Eminescu.

În Liga a V-a Nord (etapa a VI-a), conduc Real Hudeşti (13) şi Arsenal Havarna (12), iar în Sud sunt fruntaşe FC Ripiceni (12), Viitorul Costeşti (9) şi Unirea Curteşti (9).

IAŞI

Liga a IV-a (după 6 etape) este dominată de Unirea Mirceşti, care a acumulat 18 puncte. Urmează un pachet de 5 formaţii, cu 14 puncte: Unirea Ruginoasa, Steaua Magică, Flacăra Erbiceni, Stejarul Sineşti, CS Ciurea.

Liga a V-a a ajuns la etapa cu numărul 8. În Iaşi sunt trei serii. Seria I e condusă de Prutul Prisăcani, cu 21 de puncte, în timp ce în Seria a II-a în fruntea clasamentului s-au instalat Victoria Leţcani, Săgeata Victoria şi Sportul Studenţesc Iaşi, cu câte 15 puncte. În fine, în Seria a III-a conduce Moldova Cristeşti, cu 21 de puncte.

fotbal-rural-02NEAMŢ

Rezultatele şi clasamentele din judeţul Neamţ le găsiţi AICI şi AICI.

VASLUI

După cinci etapa, în Liga a IV-a conduce Vitis Şuletea, cu 13 puncte, urmată de FC 2007 Gârceni, cu 12 puncte şi Pajura Huşi, cu 10 puncte.

În Liga a V-a s-a ajuns la etapa a IV-a, iar Vasluiul are tot trei serii. În Seria I conduc Racova Puşcaşi şi Viitorul Rebricea, cu câte 10 puncte. Seria a II-a este dominată de Flacăra Muntenii de Sus, cu 12 puncte, în timp ce în Seria a III-a s-au impus până în prezent Avântul Băcani, Steaua Iveşti şi FDR Tutova, cu câte 6 puncte.

După cum spuneam şi cu alte prilejuri, AJF Suceava nu deţine pagină de prezentare pe site-ul www.frf-ajf.ro. (M. CONSTANTINESCU)