fotbal-rural-01BACĂU

După cinci etape, clasamentul Ligii a IV-a este dominat de formaţia AS Filipeşti, care a câştigat toate partidele disputate, având golaverajul 18-8. Rezultate favorabile au şi echipele Vulturul Magireşti, Viitorul Curita şi CS Dofteana, cu câte 4 victorii.

În Liga a V-a, cea mai în „vână” pare a fi Viitorul Urecheşti, cu 10 puncte din 3 partide disputate, urmată de AS Bârsăneşti, cu 9 puncte şi UZU Dărmăneşti, cu 6 puncte.

BOTOŞANI

Liga a IV-a din Botoşani se află deja la etapa a VIII-a, iar echipele cele mai în formă sunt TransDor Tudora şi Sănătatea Darabani, cu câte 24 de puncte. Pe locul 3 este Avântul Albeşti, cu 19 puncte, urmată îndeaproape, cu 18 puncte, de Luceafărul Mihai Eminescu.

În Liga a V-a Nord (etapa a VI-a), conduc Real Hudeşti (13) şi Arsenal Havarna (12), iar în Sud sunt fruntaşe FC Ripiceni (12), Viitorul Costeşti (9) şi Unirea Curteşti (9).

IAŞI

Liga a IV-a (după 6 etape) este dominată de Unirea Mirceşti, care a acumulat 18 puncte. Urmează un pachet de 5 formaţii, cu 14 puncte: Unirea Ruginoasa, Steaua Magică, Flacăra Erbiceni, Stejarul Sineşti, CS Ciurea.

Liga a V-a a ajuns la etapa cu numărul 8. În Iaşi sunt trei serii. Seria I e condusă de Prutul Prisăcani, cu 21 de puncte, în timp ce în Seria a II-a în fruntea clasamentului s-au instalat Victoria Leţcani, Săgeata Victoria şi Sportul Studenţesc Iaşi, cu câte 15 puncte. În fine, în Seria a III-a conduce Moldova Cristeşti, cu 21 de puncte.

fotbal-rural-02NEAMŢ

Rezultatele şi clasamentele din judeţul Neamţ le găsiţi AICI şi AICI.

VASLUI

După cinci etapa, în Liga a IV-a conduce Vitis Şuletea, cu 13 puncte, urmată de FC 2007 Gârceni, cu 12 puncte şi Pajura Huşi, cu 10 puncte.

În Liga a V-a s-a ajuns la etapa a IV-a, iar Vasluiul are tot trei serii. În Seria I conduc Racova Puşcaşi şi Viitorul Rebricea, cu câte 10 puncte. Seria a II-a este dominată de Flacăra Muntenii de Sus, cu 12 puncte, în timp ce în Seria a III-a s-au impus până în prezent Avântul Băcani, Steaua Iveşti şi FDR Tutova, cu câte 6 puncte.

După cum spuneam şi cu alte prilejuri, AJF Suceava nu deţine pagină de prezentare pe site-ul www.frf-ajf.ro. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAproape 1.000 de pensii de urmaş suspendate la Neamţ
Articolul următorRezultate excelente pentru Clubul de dans sportiv Ceahlăul Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.