pietricica turism

Handbalistii Juniori I ai LPS

Cimentul Bicaz a suferit o înfrângere umilitoare, la 14 goluri diferență, la debutul în Divizia A de handbal masculin, seria A. Deși au jucat pe teren propriu, în sala mică a Polivalentei din Piatra Neamț, cimentiștii au fost învinși cu 27-41 (11-18) de LPS Piatra Neamț.

De remarcat că, în acest campionat, LPS Piatra Neamț nu mai poartă denumirea de HCM Piatra Neamț, pe care a avut-o până în campionatul trecut pentru a da posibilitatea antrenorilor de la LPS să ruleze juniorii de perspectivă și de a pregăti jucătorii ce sunt în formă pentru campionatul național al juniorilor. Diferența de valoare a fost clară, de partea LPS-ului, care avea la pauză un avantaj consistent ce-i dădea dreptul să spere la o victorie concludentă.

Spre lauda lor, tinerii handbaliști pietreni au turat motoarele și în repriza a doua, mărindu-și avantajul pe tabela de marcaj. Bicazul are până la finalul anului un buget de trei ori mai mare, decât al LPS-ului, Consiliul Județean, la propunerea lui Dan Constantin, votând alocarea de 15.000 de lei pe lună handbaliștilor din Bicaz, față de numai 5.000 de lei pe lună, cât are alocat LPS Piatra Neamț. Sâmbăta viitoare, în etapa a doua, LPS Piatra Neamț va avea de disputat un joc mult mai greu, pe teren propriu, cu HC Buzău, echipă care, în etapa I, a reușit un scor “fluviu”: 43-13 cu CS ”De la alpinism la turism” Vicov Bucovina. (M. STOIAN)

2 COMENTARII

  1. Nu stiu cine a fost la meci ??i…unde a vazut tineri jucatori la Piatra Neamt ?????
    Se pare ati fost prost informati, se vede dupa fotografia pe care ati postat-o care in nici un caz nu e de la acest meci…conform regulamentului doar 2 juniori trebuie trecuti pe foaie…va rugam sa informati corect…sa verificati foaia de joc ! …se pare ca tineri jucatori sunt mai multi la echipa din Bicaz…care dupa cate am inteles asta isi propune, ca sa nu mai vorbim despre confuzia care se face intre bugete..intr-un cuvant comentariu rautacios care nu va ajuta sportul…si cine e acest Admin care semneaza ? …

  2. Noi suntem intotdeauna foarte bine informati, mai cu seama ca am fost la meci. Daca doriti va arat si faxul prin care conducerea Cimentului m-a invitat la joc. Dumneavoastra faceti confuzie intre juniori si tineri. Cat despre buget, actele vorbesc, mai ales ca sedintele CJ sunt publice, deci puteti participa si dumneavoastra la ele. In cererea de finantare adresata Consiliului Judetean Neamt conducerea Cimentului a trecut la cheltuieli si baremul arbitrilor … ceea ce nu prea e corect, din cate stim noi. Cat despre semnatura, faceti o alta confuzie. Dumneavoastra sunteti cel sau cea cu identitate ascunsa, dar asta nu mai e problema noastra! Cu respect, MIHAI STOIAN

Comments are closed.