Poliţiştii locali au pus în aplicare o decizie a Comisiei pentru desființarea  construcțiilor ilegale din Primăria Piatra Neamț, demolând, astăzi, 6 iulie, două construcţii amplasate ilegal pe domeniul public al oraşului. După cum se poate vedea din imaginile Poliţiei Locale, una dintre construcţii este un fost chioşc de dulciuri, situat în apropierea Şcolii Elena Cuza din cartierul Precista. Cea de-a doua construcţie desfiinţată este un balcon închis de la parterul unui bloc.

Chioşc şi balcon demolate de poliţiştii locali, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Demolarea respectivelor edificii a fost pusă în practică ca urmare a verificărilor și constatărilor efectuate de către polițiștii locali responsabili de disciplina în construcții, ai compartimentului cu același nume, din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț. Construcțiile ilegale s-au desființat pe cheltuiala celor care le-au ridicat abuziv, conform prevederilor Legii 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcții”, precizează Irina Ştefănescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Chioşc şi balcon demolate de poliţiştii locali, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCampania de desființare a imobilelor construite abuziv pe domeniul public al municipiului Piatra Neamț a început în luna mai a acestui an și va continua până în luna octombrie, informează Poliţia Locală. A.C.

Articolul precedentComunicat de presă. USR Neamț: „PSD vrea să bage mâna în buzunarele nemțenilor. Soluția PSD la problemele ApaServ: crește prețul apei cu 22%”
Articolul următorInuman: Fetițe dintr-un centru de plasament obligate să se prostitueze!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.