reclama autocenter

Un cetățean francez a fost rănit grav, în timp ce se plimba cu o motocicletă pe valea pârâului Martin, din Parcul Național Ceahlău. Nu se știe exact în ce condiții s-a petrecut accidentul, în orice caz, când salvamontiștii au fost chemați la fața locului, au găsit un grup de turiști francezi, cu 7 ATV-uri și o motocicletă, pe care nu i-a împiedicat nimeni să se plimbe prin parcul național.

Într-o zonă îngustă și abruptă, un tânăr de 26-27 de ani, s-a răsturnat probabil cu motocicleta și a fost rănit grav. ”Avea dureri peste tot, suspectăm un traumatism forte de coloană, dacă nu cumva o fractură, dar asta se va stabili după investigațiile medicale, precum și o fractură de claviculă sau de cap de humerus, întrucât avea dureri mari și la un braț. Ambulanța nu a putut urca decât până într-un punct, iar de acolo am preluat noi, cu mașinile noastre, personalul medical și l-am dus la locul accidentului. Am alertat elicopterul, pentru a doua oară în acest an, am dat coordonatele necesare, viteza vântului și am anunțat că avem personal specializat pentru a asigura aterizarea în bune condiții, în Durău”, a declarat Raul Papalicef, șeful serviciului Salvamont Neamț.

Tânărul rănit a fost preluat de elicopterul venit de la Târgu Mureș și transportat la spital, în vederea investigațiilor de specialitate. (C.M.)

Articolul precedentCOD GALBEN Averse şi vijelii în 5 judeţe din Regiunea Nord-Est
Articolul următorFilmulețe cu orașul Târgu Neamț sub ape
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Ce drumeție? Niște nebuni care au urcat cu mașinile off road pe toate coclaurile.După felul cum mergeau ,era imposibil sa nu pățească ceva.

  2. De citeva zile acsti scelerati rup drumurile , gradinile oamenilor si tot ce le sta in cale . E o noua moda in zona cu off road-ul . masine modificate, care m,ai de care mai hidoasa care merg prin Ceahlau si Grinties si desi nu sunt pentru drumuri publice nimeni nu le spune nimic. In fiecare an se intampla asa ceva . Sunt adusi de Pensiunea Vanatorul. Alo, domnu Dragomir , cati morti ai in galantar dom’le?

Comments are closed.