0:00

Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ pregăteşte cereri de finanţare pentru proiecte ce vizează reabilitarea unor drumuri judeţene din comunele Drăgănești, Timișești, Bârgăoani, Români, Făurei, Valea Ursului, Oniceni, Tupilați, Dămuc, Ion Creangă și Gâdinți, în valoare totală de 140 de milioane de lei.

Cereri de finanţare prin Programul „Saligny” pentru drumuri din 11 comune nemţene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Modernizarea și reabilitarea căilor de circulație prinse în programul Anghel Saligny înseamnă realizarea fundației, refacerea podețelor, a drumurilor laterale, realizarea de șanțuri betonate, rigole de scurgere și o structură rutieră formată din trei straturi de asfalt. La final, fiecare sector de drum modernizat va avea semnalizare rutieră, pentru a se desfășura circulația în condiții de totală siguranță”, precizează Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, pe contul public de socializare.

Cereri de finanţare prin Programul „Saligny” pentru drumuri din 11 comune nemţene, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞeful CJ Neamţ promite că, în curând, drumurile de pământ vor fi „pe cale de dispariţie”. Potrivit site-ului Ministerului Dezvoltării, în decembrie anul trecut se aflau în derulare 113 proiecte în judeţul Neamţ, finanţate prin acest program, atât pentru drumuri şi poduri, cât şi pentru alimentări cu apă  şi canalizare. (A.C.)

Articolul precedentFOTO. Locuință mistuită de foc la Dochia
Articolul următor“Trădată“ de bodycam-ul polițiștilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.