jandarmi gradeVineri, 31 iulie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, a avut loc ceremonia de înaintare în grad la termen a 11 jandarmi (1 ofiţer şi 10 subofiţeri), în conformitate cu prevederile Statutului cadrelor militare.

Singurul ofiţer care a trecut la gradul următor este Alin Panaite, proaspăt locotenent, comandant de grupă în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Piatra Neamţ. Ionel Turculeţ a primit gradul de plutonier adjutant, iar nouă subofiţeri sunt, de vineri, plutonieri majori (Cristian Acreţi, Viorel Agache, Bogdan Blaga, Gabriel Handaric, Nicolae Leonte, Gheorghe Popoaia, Răzvan Râbu, Andrei Şandor şi Ionel Trincă).

Cel care le-a înmânat noile grade proaspeţilor avansaţi a fost prim adjunctul inspectorului şef, colonelul Dan Mircea Trifan, care şi-a felicitat subordonaţii: „Aceste grade militare sunt cele mai reprezentative simboluri ale muncii pe care aţi depus-o în ultimii ani, drept pentru care vă felicit şi vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră viitoare. Să fiţi mândri de haina pe care o purtaţi!”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentReclamaţii şi despăgubiri pentru maşina arsă în Staţia PECO
Articolul următorJudeţe din Moldova, “campioane” la infracţiuni la viaţa sexuală! Vezi care sunt acestea!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.