Cel mai mare eveniment moto din zona Moldovei este organizat la Târgu-Neamț. Sâmbătă, 8 august, în Parcul Cetate, sute de motocicliști din toată țara s-au adunat la o competiție de motociclete la care toți participanții se vor înscrie la startul sesiunilor de ride-test cu motociclete de la BMW, Ural, Royal Enfield și Beta.

“Este un eveniment moto dedicat exclusiv motocicliștilor și care are sarcina de a schimba percepția publică asupra ceea ce înseamnă motocicliști și motociclism în România. Sperăm să trecem de 1.000 de participanți, iar astăzi, sâmbătă, va fi ziua când vor intra aici în parc cei mai mulți, deoarece vinerea mulți dintre ei mai și lucrează. Vin motocicliști din toată țara, din Severin, Arad, Călărași, Constanța, din toate județele țării. Ne adresăm tuturor motocicliștilor. Cu siguranță aici la Târgu-Neamț este cea mai mare adunare de motocicliști din Moldova, este cel mai mare eveniment moto din zona Moldovei. Pentru anul viitor o să avem un proiect cu Clubul Șoimii Nemțeni din Târgu-Neamț. Cu celălalt club, Man România, ne vom îndrepta anul viitor spre altă locație”, ne-a declarat Cristi Precupeanu, organizatorul Motoraliului național din România.

Organizatorii ne-au mai spus că spre seară va sosi la acest eveniment pentru a susține un număr de stand up comedy și actorul Mihai Bobonete, cunoscut sub numele Bobiță din serialul Las Fierbinți. (C.T. STURZU)

Articolul precedentTÂRGU-NEAMŢ: 140 de ani de la sfințirea Catedralei „Adormirea Maicii Domnului”
Articolul următorPlanoristul dispărut joi e căutat și în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Data viitoare poate va fi si cineva responsabil cu ordinea si nu le va mai permite sa intre pe interzis pe aleea pietonala spre cetate, ruland in viteza printre vizitatori – inclusiv numerosi copii. Sa se simta bine, de acord, dar nu riscand vietile altora si alungand turistii de la cetate.

Comments are closed.