ceahlaul 2015 02Ceahlăul a învins-o cu scorul de 2-0 (1-0) pe Farul Constanţa, în prima etapă a Ligii a II-a la fotbal, după un meci dominat steril de oaspeţi, care şi-au propus în acest sezon promovarea în Liga I.

Cu câteva achiziţii de marcă, precum Barna şi Rusu, foşti jucători ai Ceahlăului, Pătulea, sau Ciprian Milea de la CSMS Iaşi şi cu un experimentat Cristocea la mijlocul terenului, Farul şi-a creat mai multe ocazii de gol (4 la număr), din situaţii foarte clare, dar Calancea s-a opus de fiecare dată providenţial.

De partea cealaltă, Ceahlăul a punctat la fiecare acţiune periculoasă. Nedelcu a deschis scorul în minutul 33, după o fază lucrată de Margină şi Popadiuc, pentru ca în partea a doua a jocului, Chitoşcă să expedieze un şut senzaţional de la peste 30 de metri cu care a închis tabela de marcaj în minutul 54. Costel Ilie se află la primul succes după ce în această vară şi-a luat licenţa PRO.

Ceahlăul a început în formula: Calancea – Gheorghiu, Cazan, Masella, Margină – Gorea, Tăbăcariu – Popadiuc, Ştefănescu, Chitoşcă – Nedelcu.

Au mai jucat: Iovu, Lupei şi Pintilie. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentALDE: Misăilă nu face înţelegeri cu nimeni pentru postul de viceprimar la Piatra Neamţ
Articolul următorACTUALIZARE Iulian Gherguţ, nemţeanul răpit în Burkina Faso, face apel la începerea negocierilor! COMUNICAT MAE
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.