catalin misailaŞedinţa de birou politic local ALDE, încheiată de câteva minute, a fost mai degrabă una a ramurii provenite din PLR. Fără nicio emoţie, consilierului local Cătălin Misăilă i-a fost acordată totala încredere pentru a candida la funcţia vacantă de viceprimar al municipiului Piatra Neamţ. Participarea copreşedintelui Ion Asaftei a vrut să dea şi girul conducerii judeţene. Anterior, afirmă Misăilă, s-au purtat discuţii lămuritoare cu colegii care provin din PC, cu accent pe deputatul Cătălin Drăguşanu.

Cât priveşte adunarea celor 12 voturi minim necesare, în şedinţa de consiliu local, Cătălin Misăilă declară: „Nu negociez cu nimeni. Aştept voturi de la consilierii care vor o schimbare reală la primărie. Nu fac înţelegeri, nu sun pe nimeni”.

Întrucât pe piaţa consultanţilor politici neprofesionişti din localitate se supralicitează aberant pe sporul de imagine adus de funcţia de viceprimar, Misăilă ţine să se distanţeze de acest curent: „Eu vreau administraţie, nu campanie electorală”.

Interesant de văzut, la o sumară evaluare a situaţiei, este cum ar arăta o confruntare pe partea dreaptă a politicii cu Monica Anton, susţinută de PNL, deoarece cei doi provin PP-DD. (V. COSMA)

Articolul precedent„Alianţa cu PSD nu există la Piatra Neamţ!”
Articolul următorCeahlăul – Farul 2-0 (1-0)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.