ceahlaul aliniat

FC Ceahlăul nu a reuşit să-şi încununeze aniversarea de 94 de ani cu o victorie. CFR Cluj (singura echipă din Liga I mai “bătrână” decât Ceahlăul) s-a dovedit o nucă prea tare pentru elevii lui Vasile Miriuţă. Prima repriză a fost una echilibrată, cele două formaţii împărţindu-şi puţinele ocazii. Cei mai activi la poarta adversă s-au dovedit a fi nemţeanul Golubovic (13), iar de la clujeni Gabionetta (4 şi 11) şi Tade (35). În repriza secundă, oaspeţii au reuşit să puncteze prin Tade (69), care a reluat în poartă, din 5 metri. Cinci minute mai târziu, şutul lui Gabionetta a lovit bara porţii lui Jović. Încercările de pe final de meci ale nemţenilor (şut Golubovic în minutul 86) s-au dovedit finalmente a fi inutile. Ceahlăul a evoluat în următoarea formulă de echipă: Jović – Dumitraş, Marc, Cânu (Ichim), L. Cazan – Onciu, Stana- Ad. Gheorghiu, Golubović, Chitoşcă (Popadiuc) – Jula (Constantinescu). În clasament, Ceahlăul se află pe locul 6, cu 17 puncte, iar etapa viitoare va evolua, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. (M.C.)

4 COMENTARII

 1. Din pacate ,era un rezultat asteptat,dar se “naste” un mare arbitru
  Comanescu,ne-a ciupit la fiecare faza a jocului pana au marcat adversarii mai bine cotati la bursa pariurilor.Foarte smecheresc arbitrajul,dar totusi Ceahlaul a fost o echipa timorata ,care a jucat fara orizont ,am simtit umbra lui Enache,in jocul echipei ,hai sa aruncam mingea pe varfuri,poate iese ceva.Se pare ca pana aici ne-a mers jucaria.

 2. primiti-l urgent pe Monroy in echipa.
  cu el la mijloc ieri nu cred ca pierdeam meciul.
  e f. bun defensiv, la recuperare.
  iar cu Stana la creatie altfel ar arata mijlocul nostru.
  dar unde nu-i cap vai de picioare !

 3. Cu siguranta am jucat mai slab,dar retoric ma intreb daca nu e mai bine cu galeriile si cativa suporteri pe stadion,decat cu multi oameni(era sa scriu suporteri)care-si huiduie proprii jucatori la schimbare(Jula si Chitosca)?!?!? Si asta nu e tot …aplauda schimbarile CFR-ului!!! JENANT! Cand vedem ca doar Canu si Jula au acceptat sa vina in conditiile impuse,in rest nimeni.

 4. Luci, pe oameni nu ii poti pacali refuzand jocul si jucand la egal acasa cu o echipa cu mult mai jos decat noi in clasament.
  asta e, asa simt oamenii ca sunt de aplaudat negrii aia care mancau pamantul, fata de ai nostrii care nu au jucat la victorie.
  publicul nu avea nimic personal cu Jula sau Chitosca ci cu jocul echipei si la schimbari era un moment in care sa se manifeste.

Comments are closed.