reclama autocenter

CEAHLAUL PIATRA NEAMT

Primul amical al Ceahlăului din această vară s-a terminat cu o înfrângere. Pietrenii s-au înclinat în fața echipei conduse de Dmitri Alenichev, fost fotbalist la FC Porto, cu scorul de 1-3. Singurul gol al echipei antrenate de Vasile Miriuță a fost marcat de Golubovic, în minutul 41, la scorul de 2-0 pentru Arsenal. Conform site-ului oficial al rușilor, golurile lor au fost marcate de Savin (minutele 26 și 31) și Kutyin (min. 89). Ceahlăul a început amicalul de la Chișinău în formula: Miron – Dumitraș, Marc, Ichim, Cazan – Onciu, Lucas – Gheorghiu, Golubovic, Stana – Constantinescu
Au mai jucat: Jovic, Călin, Cânu, Țepes, Popadiuc, Ştefănescu, Velici, Chitoșcă, Ungureanu, Markus. Au absentat: Rusu și Achim. ”A fost un meci bun, în care am vrut să văd cum stăm, pe ce jucători mă pot baza. Cu toate că nu vreau să pierd, important a fost să văd cum stăm pe partea fizică. Per total am fost mulțumit de jucători. S-a văzut o anumită oboseală după acumulările fizice. Mai am nevoie de 2-3 jucători: un atacant, un mijlocaș și un fundaș de picior stâng”, a declarat tehnicianul Vasile Miriuță. (C.S.)

Articolul precedent5 miliarde luate de ape
Articolul următorSiguranța în școli, temă la Prefectură

2 COMENTARII

  1. Doar de 3 jucatori avem nevoie!Macar pastrati-l pe Golubovici,poate impreuna cu Jula,si Constantinescu avem rezolvat atacul,dar la mijloc si in aparare este modestie mare,nu spun lipsa de valoare,dar Dumitras a regresat ,Ichim si Cazan sunt de liga 2,ca valoare am sperante doar la Marc jr.ca va creste valoric,poate Chitosca ,Velici si Margina sa faca o surpriza frumoasa,pentru ca eu cred ca au valoare,dar mentalitatea romaneasca…..

  2. Stai linistit ca au renuntat la Margina si Pavel…Dumitras a fost o mare dezamagire in retur, Cazan nu are viteza sa fie jucator de banda, poate doar f.central cand sunt suspendati sau accidentati titularii…Ichim e bun in jocul aerian si la fazele fixe, Marc jr.ar putea progresa mai mult daca ar lasa-o mai usor cu bautura, e ca si taca-sau branza buna in burduf de caine!

Comments are closed.