0:00

Sloturile sau păcănelele sunt aproape sinonime cu ideea de jocuri de noroc. Sloturile sunt printre cele mai atrăgătoare jocuri dintr-un cazinou, fie el fizic sau online, deoarece au reguli ușor de înțeles, grafica și simbolurile diferă mereu, iar câștigul potențial este relativ mare. Sloturile au evoluat mult de la apariția lor la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar în ziua de astăzi sloturile online sunt preferate de majoritatea jucătorilor, fiind disponibile în mai multe variante:

Ce tipuri de jocuri de sloturi există?, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Sloturi clasice

Cunoscute și sub denumirea de sloturi cu trei role, acestea sunt jocuri de slot simple, cu o singură linie. Sunt denumite și bandiți cu un singur braț, un nume care provine de la aparatele tradiționale de slot mecanice.

Varianta fizică a acestui joc include o pârghie pe care jucătorii trebuiau să o tragă pentru a face o rotire. Sloturile clasice sunt recomandate jucătorilor noi care își încearcă norocul cu jocurile online. Pe lângă faptul că sunt ușor de jucat, sloturile cu trei role sunt la fel de plăcute acum, în format online, ca atunci când au fost dezvoltate prima dată.

Sloturi cu cinci role

Acestea au apărut odată cu dezvoltarea de sloturi digitale, care nu mai utilizează dispozitive mecanice pentru a funcționa. Pentru a activa varianta cea mai veche a acestui tip de păcănele, jucătorii deja se foloseau de un buton. Actualmente, aceste sloturi sunt cele mai populare în cazinourile online, iar dezvoltatorii de jocuri au creat variante care de care mai atractive ale sloturilor cu cinci role. Avantajele lor includ numărul mai mare de linii de plată, șansa de câștig mai mare și timpul de joc mai lung.

Sloturi cu mai multe linii de plată

Dacă sloturile tradiționale au o singură linie de plată, centrală, alte sloturi au combinații de diverse linii de plată, până la nouă, dar au un o limită pentru combinațiile de pariuri.

Sloturi progresive

Sunt printre cele mai ademenitoare tipuri de păcănele dintr-un cazinou și se numesc și sloturi cu jackpot progresiv. Totuși, ele au un dezavantaj major – pentru a se califica pentru jackpotul progresiv, cunoscut și sub denumirea de jackpot acumulat, jucătorii trebuie să joace cu un pariu maxim. Investiția într-un astfel de joc trebuie să fie mai mare în comparație cu un joc de sloturi clasic.

Cum funcționează sloturile progresive? Ori de câte ori un jucător plasează o miză maximă pe acest tip de joc, o parte din pariul său este folosit pentru a contribui la jackpotul progresiv. Jackpot-ul este format din toți pariorii care joacă acel joc în momentul respectiv.

I-slots

Acest tip de sloturi mai sunt denumite și sloturi cu rotiri gratuite și un bonus. Pe lângă jocul convențional, se declanșează etape bonus care oferă jucătorilor un mini-joc. Mini-jocurile permit jucătorilor să-și înmulțească câștigurile.

Sloturi VR (realitate virtuală)

Jocurile de noroc se numără printre industriile care au îmbrățișat realitatea virtuală, utilizând dispozitive speciale.

Sloturile VR sunt echipate cu un sistem de sunet și mai multe afișaje LED, cu scopul de a le permite jucătorilor să se cufunde complet în realitatea virtuală și să aibă o experiență chiar mai impresionantă decât una oferită de un cazinou clasic.

Cauți mereu cele mai noi și atrăgătoare jocuri de sloturi? Încearcă Starburst de la Unibet și vei fi încântat!

Articolul precedentCum folosești strategia Martingale la pariuri?
Articolul următorAPIA primeşte cereri pentru Programul Naţional Apicol
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.