0:00

Cum folosești strategia Martingale la pariuri?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPariurile reprezintă pentru mulți împătimiți de sport o metodă de relaxare și de distracție. Cu toate acestea, orice parior își dorească să obțină profit din această activitate, indiferent dacă pariază constant sau la intervale lungi de timp. Puțini pariori știu că pentru a putea obține profit constant din pariuri este necesar să urmezi câteva reguli.

Printre cele mai importante aspecte se numără o analiză corectă și o strategie bine aleasă. Există multe tipuri de strategii de pariere. Este important să afli ce strategie de pariere se potrivește profilului tău de parior. Există strategii care se potrivesc pentru pariurile pe termen lung, strategii care se potrivesc pariorilor cu bănci mai mari, strategii care implică un apetit pentru risc crescut sau strategii mixte.

Cea mai populară strategie de pariuri care se aplică în cadrul mai multor jocuri de noroc este Martingale. Martingale este o strategie de pariuri foarte apreciată de pariorii din întreaga lume și poate fi folosită și pentru rulajul bonusul Get’s Bet bonus fara depunere. Un mare avantaj al strategiei Martingale este că este una dintre cele mai sigure strategii la pariuri. Pe de altă parte, Martingale are și un dezavantaj destul de important, iar acesta se referă la mizele mari la care poți ajunge.

Dublarea mizei

Strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Martingale se folosește foarte mult în jocurile de noroc care presupun dublarea pariului. În acest caz, pentru a aplica Martingale la pariuri este important să folosești cote de 2.00. Cotele de 2.00 nu sunt greu de găsit și nu implică nici riscuri foarte mari. După cum probabil știi, cotele sunt invers proporționale cu șansele de câștig.

Cu cât o cotă este mai mare, cu atât șansele de câștig sunt mai mici. În acest sens, cota 2.00 este o cotă realistă și ușor de găsit. Este important să îți calculezi miza de început în funcție de de banca de care dispui. Martingale este o strategie care necesită o bancă mai mare față de restul strategiilor deoarece se poate ajunge la mize mari destul de repede. Din acest motiv este important să îți iei o marjă în așa fel încât să dispui de minim 7/8 nivele de pariuri Martingale.

Miza de început

Alege o miză de început pentru primul pariu, iar dacă acesta este pierzător, dublează miza pentru următorul pariu. Repetă acest proces până când vei prinde un pariu câștigător. În momentul în care ai un pariu câștigător, vei recupera pierderile precedente din serie și vei avea ca profit prima miză dublată. Să presupunem că ai un prim pariu de 1 RON.

Dacă pierzi pariul de 1 RON, următorul pariu va fi de 2 RON, apoi 4, 8, 16, 32 etc. Avantajul este că la un moment dat vei prinde cu siguranță un pariu câștigător, iar pierderile vor fi recuperate. De cealaltă parte, este important să îți calculezi miza în funcție de bancă pentru a nu ajunge în situația în care să nu mai ai bani de următorul pariu din serie și să rămâi cu pierderea. De asemenea, o analiză corectă făcută înainte de fiecare pariu este foarte importantă pentru a avea cât mai multe șanse de reușită.

Articolul precedentL1 PLAY-OUT FC Botoşani revine pe locul 2 în clasament
Articolul următorCe tipuri de jocuri de sloturi există?
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.