pietricica turism

Campania electorală este o perioadă în care imaginaţia atinge cote nebănuite. Candidaţii au o grămadă de idei, musai fezabile!, pentru a scoate din mizerie localităţile pe care… vor să pună mână (asta în caz că vă gândeaţi că au şi scopuri nobile sau creştine)!. Câştigătoarea zilei de luni, 23 mai, este o doamnă, care-şi propune să facă filme-n hale industriale. Vinovat e… Cristian Mungiu! CITAT:

iasi ruine hale“Deputatul Camelia Bogdănici, candidatul UNPR la Primăria Iaşi, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că vrea să transforme halele industriale în platouri de filmare.

Entuziasmată fiind de succesul înregistrat de Cristian Mungiu la Cannes, Camelia Bogdănici propune dezvoltarea unei industrii cinematografice la Iaşi, platourile de filmare urmând a fi amplasate în vechile hale industriale.

«Un obiectiv din platforma electorală este transformarea unor zone care nu sunt folosite, chiar şi Fortus-ul (fostul combinat de utilaj greu – nr) în platouri de filmare. Iaşiul are regizori de renume, cum ar fi, de exemplu, Cristian Mungiu, pe care îl felicit pentru ultimul său succes. (…) Avem şi actori de renume, care au fost premiaţi internaţional. Iaşiul şi zona Moldovei pot oferi multe locuri de filmare foarte bune», a spus Camelia Bogdănici.

Parlamentarul se gândeşte să atragă la Iaşi şi nume mari ale cinematografiei mondiale.

«Asta ar aduce bani. Am putea transforma halele în platouri de filmare, să aducem actori şi regizori din toată lumea. Ar fi un pol pe harta Europei unde se poate filma în locuri foarte frumoase», a mai spus Camelia Bogdănici”, potrivit unei ştiri de campanie postate de Agerpres (Autor: Daniela Malache; Editor: Oana Popescu).

Ideile nu sunt rele, mai ales că le pui în practică pe… banii altora (citeşte cetăţenii, care plătesc taxe mai mult sau mai puţin obligatorii!). Dacă tu candidat ai face asta pe banii tăi de acasă, probabil te-ai gândi de două ori. Şi nu ai mai face! (M. CONSTANTINESCU)