Căutat toată noaptea prin pădure, după ce-a fost salvat din ștreang, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 46 de ani, din Grințieș, a trecut printr-o suită de experiențe nefaste, în câteva ore, iar în această dimineață (26 octombrie) s-a întors singur acasă. Aseară, după ce-a consumat alcool de supărare și și-a anunțat fata că vrea să se sinucidă, bărbatul s-a spânzurat în magazia de lemne. L-au găsit soția și soacra la timp, au tăiat funia și au chemat ambulanța. Când a auzit sirenele, bărbatul a fugit în pădure

Au fost demarate activități de căutare, la care au participat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Salvamont Neamț, Inspectoratul Județean de Poliție Neamț, inclusiv un echipaj de la Serviciul de Investigații Criminale, cu un câine de căutare”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În ciuda căutărilor, făcute noaptea, pe ploaie și frig, bărbatul nu a fost găsit. Se prea poate să fi stat ascuns și să se fi ferit intenționat de cei care-l căutau prin pădure. Dimineață a revenit singur acasă, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

C.M.

Articolul precedentBărbat lovit de o mașină la Petru Vodă
Articolul următorDouă minore au fost date dispărute