reclama autocenter

Gabriela Iustina Știrbu și Cristina Georgiana Maciu, amândouă în vârstă de 17 ani, au fost date dispărute, ieri 25 octombrie. Polițiștii au fost informați că acestea au plecat în mod voluntar de la Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” din Piatra Neamț, și nu s-au mai întors.

Semnalmente Ştirbu Gabriela Iustinaînălţime – 1,50 m, greutate – 50 de kilograme, păr brunet, ochi căprui, iar pe mâna dreaptă, în prelungirea degetului mare are tatuat un șarpe. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni de trening negri, geacă neagră, fiind încălțată cu adidași albi.

Semnalmente Maciu Cristina Georgiana: înălţime – 1,70 m, greutate – 48 de kilograme, păr brunet, ochi căprui, iar pe antrebrațul mâinii drepte are tatuat semnul infinit. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză albă, pantaloni tip jeans albi, geacă din piele albă, fiind încălțată cu pantofi negri.

”Polițiștii au efectuat verificări atât pe raza municipiului Piatra Neamț, cât și la persoanele și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acestea, fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării celor două minore”, transmite IPJ Neamț.

Oricine poate oferi informații despre cele două fete, este rugat să apeleze la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentCăutat toată noaptea prin pădure, după ce-a fost salvat din ștreang
Articolul următor94 de cazuri noi de infecție Covid în Neamț, 4724 în toată țara și 104 decese