dragusanu-2014-02_resizeDeputatul Cătălin Drăgușanu s-a înscris, duminică, 9 octombrie, în Partidul Național Liberal, filiala din Neamț, anunţă formaţiunea politică într-un comunicat de presă.

„Deputatul a decis să facă pasul către liberali după ce a fost exclus din ALDE, pentru că și-a permis să critice pozițiile și deciziile președintelui Senatului, Cătălin Popescu Tăriceanu. Decizia a fost agreată în cadrul unei ședințe interne la care au participat mai mulți lideri liberali din județul Neamț. Decizia fostului deputat ALDE de a se alătura liberalilor a survenit, după ce liderii de la București au decis excluderea acestuia, pe motiv că poziţiile pe care le-a exprimat nu au corespuns statutului, deşi el a cerut doar ca pe listele de candidați la alegerile parlamentare să fie incluse doar persoane verticale și mai puțin controversate”, potrivit comunicatului citat.

„Așa cum am declarat și zilele trecute nu am vrut să renunț la toată munca pe care am depus-o până acum pentru binele nemțenilor. Am vrut să fac asta ca membru ALDE, dar din păcate s-a dovedit a fi un partid în care nu m-am mai regăsit, un partid care s-a transformat într-un SRL, unde doar interesele unora contează, nu munca pentru binele cetățenilor. Am decis să mă alătur PNL, pentru că și eu cred în principiile liberale, în valorile dreptei și aici sunt politicieni care au arătat că le pasă de cetățeni. Sunt convins că alături de Mugur Cozmanciuc și de restul colegilor din Neamț vom face echipă bună și după ce ne vom consulta cu cetățenii vom pune în practică proiectele necesare pentru a le rezolva problemele. Sunt sigur că PNL va câștiga alegerile parlamentare în județul Neamț și în toată țara”, a declarat Cătălin Drăgușanu.

Cătălin Drăgușanu este deputat în Colegiul 1 Neamţ și a candidat din partea ALDE la Primăria municipiului Piatra Neamț, la alegerile locale din 2016, unde a ieșit pe locul 3, obținând 14%. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPercheziţii la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda ”Accidentul”
Articolul următorANM: O nouă avertizare de ninsori, ploi şi vânt puternic!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.