0:00

Casă trăsnită în județul Iași, stinsă de pompierii din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrăsnetele din noaptea de 2 spre 3 august au aprins o locuință cu 6 camere din satul Suhuleț, comuna Tansa, județul Iași, zonă în care, de obicei intervin pompierii din Neamț, pe principiul timpului de răspuns cât mai scurt.

Incendiul a fost anunțat la ora 3 și 9 minute, iar la intervenție au plecat 4 subofițeri, cu o autospecială, de la Detașamentul de pompieri Roman, punctul de lucru Poienari.

”În acelaşi timp, au plecat plecat în sprijin şase subofiţeri din cadrul ISU Iaşi cu o autospecială şi cinci pompieri voluntari din comuna Dagâţa cu o autospecială”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Primii ajunşi, pompierii din Poienari, au constatat că ardeau, cu flăcări de peste cinci metri, o locuinţă bătrânească şi două anexe, fiind în pericol grajdul din gospodărie. Proprietarul, în vârstă de 80 de ani, a fost scos de fiul acestuia din camera în care locuia, alăturată casei. El a fost monitorizat şi asistat de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fără a fi transportat la spital”.

Incendiul a fost stins, după două ore și jumătate, însă focul a mistuit toată casa, cu absolut toate lucrurile care erau în cele 6 camere, și a făcut scrum și anexele. Pompierii au reușit, însă, să scoată din imobil 3 butelii, evitând astfel producerea unor explozii. (C.M.)

Articolul precedentBărbat cu picioarele strivite de o placă de granit
Articolul următorFestivalul Internațional de Folclor „Ceahlăul”: PARTICIPANŢI II
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.