0:00

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunţă că reia programul de relaţii cu publicul la sediul instituţiei. Acesta se va deşfăşura între orele 8:30-13:00, „cu respectarea distanțării sociale și a purtării obligatorii a măștii de protecție”.

„Recomandăm și susținem, în continuare, opțiunea pentru transmiterea prin intermediul serviciilor poștale a dosarelor de pensie, a solicitărilor de recalculare și altor documente, menționând pe cerere numărul de telefon/adresa de e-mail, necesar pentru comunicările ulterioare. În perioada imediat următoare, relațiile cu publicul vor fi orientate, în special, pentru depunerea dosarelor de pensionare și depunerea documentelor pentru acordarea ajutorului deces. (…) Solicităm, pe această cale ca persoanele cu simptome specifice afecțiunilor respiratorii sau febră să evite prezența, atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și la sediile Cabinetelor de Expertiză Medicală organizate în ambulatoriile spitalelor”, precizează CJP Neamţ.

Casa de Pensii Neamţ reia programul cu publicul la sediu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDosarele de pensionare trebuie să cuprindă: cererea tip a  solicitantului, carnetul de muncă și adeverințele emise în completare – în original, iar documentele de stare civilă – după caz (carte de identitate, certificat de naștere, certificat de căsătorie) vor fi transmise în copie.

„Pentru solicitanții de ajutoare de deces facem următoarele mențiuni:

  • solicitările prin poștă sau email vor fi acceptate în continuare, urmând ca plata acestora să se facă prin poștă sau în conturile bancare indicate;
  • plata prin casierie se poate efectua numai în cazuri deosebite și în situația în care solicitantul prezintă toate documentele necesare în original”, mai menţionează sursa citată.

Pentru cazurile urgente, se pot face înscrieri telefonice pentru audienţe la numărul 0233/214501, int.130. Cei interesaţi vor specifica numele, prenumele, numărul dosarului de pensie/numărul de înregistrare al cererii, numărul de telefon de contact, precum și motivele audienței. Solicitanţii vor fi contactaţi telefonic pentru acordarea de relații. (M.C.)

Articolul precedentArestat după ce-a furat lucruri dintr-o casă și apoi i-a dat foc
Articolul următorFRF: Protocol medical pentru reluarea antrenamentelor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.