reclama autocenter

Un tânăr, dintr-o familie ”cunoscută” în județul Neamț, a fost arestat pentru furt calificat și distrugere prin incendiere, dar a contestat imediat măsura luată împotriva lui.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bozu Gheorghe-Andrei, cercetat în cadrul dosarului penal nr. 1947/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, faptă prev. de art. 228 alin. 1 Cod penal rap. la art. 229 alin. 1 lit. b şi d, alin. 2 lit. b Cod penal, cu aplic. art. 77 lit. a şi d Cod penal şi distrugere, faptă prev. de art. 253 alin. 4 Cod penal, totul cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod penal şi art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 16.05.2020 şi până la data 14.06.2020, inclusiv”, a decis instanța.

Polițiștii au stabilit că, pe 11 mai, Bozu, ajutat de alți doi tineri de 16, respectiv 18 ani, a pătruns într-o locuință din Dumbrava Roșie, de unde a furat un frigider, un aragaz și o butelie.  După ce-a cugetat o vreme, în noaptea de 14 spre 15 mai, Bozu s-a întors la acea casă, a stropit cu benzină interiorul unei anexe și i-a dat foc. Bunurile furate au fost recuperate, însă pagubele făcute de incendiu -nu. Și au ars două anexe gospodărești din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp și acoperișul unei anexe pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

C.M.

Articolul precedentACTUALIZARE Dragoş Chitic: “Se poate circula fără declaraţie în 23 de localităţi din jurul municipiului Piatra Neamţ”
Articolul următorCasa de Pensii Neamţ reia programul cu publicul la sediu