Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat vineri, 15 mai, „Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor”, document elaborat de Comisia Medicală a FRF.

„Obiectivul protocolului îl reprezintă asigurarea sănătății persoanelor implicate, precum și reducerea la minimum a riscului infectării cu SARS-CoV-2 pentru jucători și familiile lor; staff tehnic, medical și familiile lor; staff suport și administrativ și familiile lor. Protocolul a fost elaborat în urma consultărilor avute cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și ai Institutului Național de Sănătate Publică”, precizează FRF.

De asemenea, FRF pune la dispoziția cluburilor alte trei documente elaborate de Comisia Medicală a FRF: recomandări nutriționale pentru reintegrarea la efort; prevenirea accidentărilor în fotbal după o perioadă lungă de inactivitate şi recomandări psihologice privind perioada revenirii la activitatea sportivă obișnuită. Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor integral:

frf protocol antrenamente
(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Arhiva ZCH NEWS)

Articolul precedentCasa de Pensii Neamţ reia programul cu publicul la sediu
Articolul următorMinisterul Educaţiei: Măsuri de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.