0:00

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat vineri, 15 mai, „Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor”, document elaborat de Comisia Medicală a FRF.

„Obiectivul protocolului îl reprezintă asigurarea sănătății persoanelor implicate, precum și reducerea la minimum a riscului infectării cu SARS-CoV-2 pentru jucători și familiile lor; staff tehnic, medical și familiile lor; staff suport și administrativ și familiile lor. Protocolul a fost elaborat în urma consultărilor avute cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și ai Institutului Național de Sănătate Publică”, precizează FRF.

FRF: Protocol medical pentru reluarea antrenamentelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, FRF pune la dispoziția cluburilor alte trei documente elaborate de Comisia Medicală a FRF: recomandări nutriționale pentru reintegrarea la efort; prevenirea accidentărilor în fotbal după o perioadă lungă de inactivitate şi recomandări psihologice privind perioada revenirii la activitatea sportivă obișnuită. Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor integral:

frf protocol antrenamente (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Arhiva ZCH NEWS)

Articolul precedentCasa de Pensii Neamţ reia programul cu publicul la sediu
Articolul următorMinisterul Educaţiei: Măsuri de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.