Cum e să te lovească barca în timp ce te afli lângă căruță, pe o stradă din zona de munte a județului Neamț? Neașteptat, dar posibil.

A pățit-o, în ziua de 18 iulie, un bărbat de 34 de ani, din satul Stânca, Pipirig. După accident, omul a fost transportat la spital, având diagnosticul de politraumatism prin accident rutier.

Polițiștii au stabilit că un șofer din Borca, în vârstă de 44 de ani, care conducea o autoutilitară, n-a păstrat distanța față de mașina care-l preceda. În ideea de a evita impactul, a tras de volan, iar autoutilitara a ajuns pe contrasens, unde a lovit remorca unui autoturism al cărui șofer trăsese și el de volan, ca să evite impactul. În remorca respectivă se afla o barcă. Impactul lateral dintre cele două vehicule a influențat stabilitatea ambarcațiunii, care a zburat exact în căruțașul, aflat lângă atelajul personal. Toate persoanele implicate în accident au fost testate și a rezultat că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)