accident-taxi2Doi copii de 7 şi 11 ani, care se aflau într-un taxi, au fost răniţi într-un accident rutier, petrecut la Roman, în după-amiaza de 11 octombrie.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că vina a fost a unui şofer de 43 de ani, care conducea un autoturism marca VW Bora pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, şi când a ajuns la intersecţia cu str. Ştefan cel Mare, nu a respectat indicatorul „Oprire”.

Maşina a pătruns în intersecţie şi a lovit un autoturism Skoda, condus pe drumul prioritar, de o femeie de 52 de ani, din Roman. Din impact, autoturismul VW Bora a fost proiectat într-un taxi, condus de un bărbat de 29 de ani.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea pasagerilor de pe bancheta din spate a taxiului, doi minori de 7 și 11 ani, din Roman și Iași, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Tot duminică şi tot la Roman a mai fost un accident, pe bulevardul Roman Muşat, unde un bărbat de 53 de ani din Cotu Vameş nu a acordat prioritate unei bătrâne de 74 de ani, care traversa pe marcajul pietonal. (C. MIRCEA)

Articolul precedentHoţi deghizaţi în cumpărători de mere
Articolul următorCopacii n-au rezistat la greutatea zăpezii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.