accident carambolUn bărbat, de 34 de ani, din Săbăoani, a provocat un carambol, pe DN2, în afara localităţii Cordun, în după-amiaza de 16 iulie.

El conducea un autoturism VW Golf, n-a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina care-l preceda – un VW Passat, condus de un tânăr, de 25 de ani, din Iaşi, şi a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, maşina Passat a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit de un Mercedes, care circula regulamentar, iar autoturismul Golf a intrat într-un TIR.

„În urma producerii accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism (VW Passat), respectiv bărbatul de 25 ani precum și un pasager din autoturismul acestuia au fost răniți ușor”, a declarat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

„În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului”.

Din cauza accidentului, traficul pe ruta Roman-Suceava a fost oprit complet, timp de două ore, până ce s-au făcut cercetările la faţa locului, răniţii au fost duşi la spital, iar maşinile avariate scoase de pe carosabil. (C.M.)

Articolul precedentContraste la Târgu Neamţ: laparoscopie şi criză de anestezişti!
Articolul următorFamilie din Suceava surprinsă de trăsnete pe Ceahlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.