”Cadouri” pentru fosta iubită: lipsire de libertate, amenințare și viol, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr, de 25 de ani, dintr-o localitate de lângă Târgu Neamț, a fost arestat, în după-amiaza de 6 septembrie, după ce i-a demonstrat fostei iubite cine este el cu adevărat.

El și fata, în vârstă de 21 de ani, au încheiat relația de ceva timp, însă se pare că nu au înțeles amândoi același lucru. Tânărul și-a întâlnit fosta iubită într-un bar și a încercat s-o convingă să se împace cu el. N-a reușit și atunci a urcat-o cu forța în mașină a dus-o acasă la ea și a violat-o. Dar a avut grijă s-o și amenințe să nu cumva să-l reclame.

Marcată de întreaga poveste și mai ales de faptul că a descoperit o cu totul altă față a omului la care ținuse, fata a depus plângere la poliție împotriva lui. Agenții l-au prins și l-au dus în fața instanței, iar judecătorii au decis: ”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ prin referatul nr. 1704/P/2016 din 06.09.2016, şi în consecinţă: În baza art. 202 alin. 1, 3 şi 4, lit. e, art. 223 alin. 2 şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lipsire de libertate şi viol, fapte prevăzute si pedepsite de art. 224 al. 1,2 N.C.p., art. 206 al.1 N.C.p., art. 205 al. 1 N.C.p. şi art. 218 al. 1 N.C.p. , cu aplic. art. 38 al. 1 N.C.p., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.09.2016 şi până la data de 05.10.2016 inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă faţă de inculpat”.

În termen de 48 de ore, individul poate ataca hotărârea Judecătoriei Târgu Neamț, însă este puțin probabil ca magistrații de la tribunal să considere că el merită un tratament mai blând. (C.M.)

Articolul precedentHibele transportului în comun: aglomerație, grabă, șoferi obosiți
Articolul următorSpitalul Județean Neamț caută tomograf, în regim de urgență
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.