dgaspc 03SC Technical Training SRL, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț și Techniki Ekpedeftiki SA (Grecia), organizează luni, 7 decembrie 2015, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții cursurilor de lucrător comercial și coafor, se precizează într-un comunicat de presă. Acţiunea face parte din cadrul proiectului „ACCES – Asistență pentru Calificare, Competențe, Educație și Speranță pentru persoane aparținând grupurilor vulnerabile” şi va avea loc în Piatra Neamț, la sediul Centrului de Formare Profesională al AJOFM Neamț, din Piața Mihail Kogalniceanu, nr. M3, sala 3, începând cu ora 10:00.

“Până la această dată 5 firme din județul Neamț au confirmat participarea în cadrul evenimentului și aproximativ 30 de absolventi ai cursurilor de lucrator comercial (nivel 1) și coafor (nivel 2) derulate gratuit prin proiectul «ACCES – Asistență pentru Calificare, Competențe, Educație și Speranță pentru persoane aparținând grupurilor vulnerabile». Grupul țintă căruia i se adresează acest proiect este format din 900 de persoane, dintre care 720 sunt persoane vulnerabile și 180 sunt persoane care furnizează servicii sociale și de ocupare grupurilor vulnerabile”, se menţionează în comunicat.

Proiectul ACCES – Asistență pentru Calificare, Competențe, Educație și Speranță pentru persoane aparținând grupurilor vulnerabile – POSDRU/165/6.2/S/139730, se înscrie pe Axa prioritară 6 ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție: 6.2 ”Îmbunătățirea accesului și participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii” și se derulează în perioada 12 mai 2014 – 11 decembrie 2015. Mesajul campaniei de informare și publicitate a proiectului are sloganul: “CALIFICAT pentru o meserie dar și pentru viață!”

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, se poate accesa site-ul www.fonduri-ue.ro/posdru.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.