Bulă spaima târgului, păstrat la „răcoare” încă o lună, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGeorge Aanei, din Târgu Neamț, cunoscut sub porecla ”Bulă” și având faima de ”spaima târgului” n-a avut nicio șansă să-i convingă pe magistrați să-i înlocuiască arestul preventiv cu arest la domiciliu sau cu măsura controlului judiciar. În ziua de 1 septembrie, Judecătoria Târgu Neamț i-a prelungit mandatul de arestare cu încă o lună, Bulă a contestat decizia, dar n-a avut noroc nici la tribunal, unde cererea s-a soluționat pe 7 septembrie.

” Respinge ca nefondată contestaţia formulată de către inculpatul Aanei George împotriva încheierii nr. 210/CP din 01.09.2016, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Târgu Neamț în dosarul nr. 1880/321/2016/a1.3. Menţine ca legală şi temeinică încheierea atacată. Onorariul apărătorului din oficiu pentru inculpatul contestator, în sumă de 130 lei, va fi avansat către Baroul Neamţ din fondurile Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe inculpatul contestator să plătească statului suma de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, se arată în încheierea de ședință.

Aanei a fost reținut de poliție în ziua de 27 iunie, după ce l-a reclamat o femeie că a lovit-o pe stradă. N-a avut niciun motiv. Pur și simplu a văzut tânăra care ieșise dintr-un coafor și și-o fi spus că faima lui trebuie consolidată. Și ceea ce n-au făcut unii patroni de baruri, nemulțumiți că Bulă facea scandaluri, cerea de băut dar nu plătea, a făcut femeia, care n-a ezitat nicio secundă să depună plângere împotriva lui. Cum Aanei era deja sub control judiciar și avea o serie de obligații, printre care și aceea de a nu comite noi infracțiuni, verdictul instanței a fost previzibil. Iar de la sfârșitul lunii iunie până acum, mandatul i-a fost prelungit în fiecare lună și toate contestațiile i-au fost respinse. Iar în târgul de sub cetate e liniște și pace. (C.M.)

Articolul precedentItalian cu BMW furat prins în drum spre Republica Moldova
Articolul următorÎntortocheate sunt documentele de la Urbtrans
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Ca-ti din comentatori a-ti dus un pachet la el la puscarie !!!??? Trage-ti voi ptr ce face el!!!!??? Care e fara de greseala sa arunce cu piatra nu voi .

Comments are closed.