În ședința extraordinară a Consiliului Local Târgu-Neamț, de marți, 4 februarie, au fost votate bugetul local și lista de investiții pentru anul 2014. Unii aleși locali, printre care Viorel Bălțătescu (PDL) și Daniel Turluianu (PNL), au insistat asupra principalelor priorități de anul acesta, acestea fiind spitalul, școlile, Casa de Cultură și infrastructura.

Daniel Turluianu a insistat și asupra extinderii rețelelor electrice spre pasarela de la intrarea în satul Dumbrava. Din punctul său de vedere această investiție ar duce la dezvoltarea economică ale acelei zone. Consilierul a mai precizat și faptul că, în calitate de membru în Comisia de Cultură, va iniția un proiect de hotărâre, în care administrația locală să reușească să obțină bani din încasările ce se obțin de la principalele obiective turistice locale, venituri care merg acum la Consiliul Județean.

Și primarul Daniel Harpa a ținut să mulțumească legislativului târgnemțean pentru colaborare. „Mulțumesc pentru votul dat bugetului local și sperăm că anul acesta vom continua dezvoltarea orașului. Prioritățile de anul acesta le-am mai spus, sunt spitalul, cu a sa acreditare și școlile. Dacă vom avea sprijin de la Consiliul Județean, de la domnul deputat Arsene și de la Guvern vom putea realiza și alte obiective”, a spus edilul. (C.T.S.)

Articolul precedentRomgaz și Prospecțiuni demarează un proiect în județul Neamț
Articolul următor3.227 de nemţeni aşteaptă biletele de tratament